|       |   EN

Aktualności

patent dla AJP - dokument patentowyUrząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej udzielił patentu Akademii im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim na wynalazek pt. "Mechaniczny konfigurowany uchwyt z multiplikacyjnym wzmacniaczem siły".

Drużyna KU AZS AJP Gorzów podczas rozgrywek w FutsaluW piątek 17 grudnia 2021 r., na terenie campusu Uniwersytetu Zielonogórskiego w Zielonej Górze, odbyły się kolejne rozgrywki w ramach Akademickich Mistrzostw Województwa Lubuskiego.

Medal od II LO dla Pani Rektor z różą w tle6 grudnia 2021 r. w II Liceum Ogólnokształcącym im. Marii Curie-Skłodowskiej w Gorzowie Wielkopolskim odbyła się jubileuszowa gala z okazji 70-lecia funkcjonowania szkoły.

studentki WTiNOZ AJP w NovaParkuW dniu 27 listopada w CH Nova Park odbyła się akcja promująca badania profilaktyczne dla mężczyzn "Movember - badania profilaktyczne Gorzów Wielkopolski".

studenci i pracownicy AJP podczas Akademickich Dni SportuW ramach II Akademickiego Dnia Sportu, w piątek 26 listopada 2021 r., na terenie campusu Akademii im. Jakuba z Paradyża przy ul. Fryderyka Chopina 52 odbyły się Akademickie Mistrzostwa Województwa Lubuskiego, w ramach których rozegrano następujące zawody:

Komunikat Nr 21/140/2021

Rektora Akademii im. Jakuba z Paradyża
z Siedzibą w Gorzowie Wielkopolskim

z dnia 15 listopada 2021 r.

w sprawie zasad postępowania w przypadku zakażenia wirusem SARS-CoV-2