Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim i Zakład Zarządzania Organizacją zaprasza Studentów Wydziału Ekonomicznego na szkolenie!

"Skuteczne Zarządzanie Projektami" jest to bezpłatne szkolenie, które odbędzie się 20 października 2020 roku.

Zgłoszenia należy kierować do Kierownika Zakładu Zarządzania Organizacją Wydziału Ekonomicznego Akademii im. Jakuba z Paradyża, dr hab. Anny Majzel na adres e-mail: amajzel@ajp.edu.pl

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc (20 osób), o zapisie decyduje kolejność zgłoszeń.

Zajęcia w ramach szkolenia przeprowadzą doświadczeni trenerzy firmy PM Experts (https://pmexperts.pl/)"">https://pmexperts.pl/)

Zapraszamy na bezpłatne, 1-dniowe szkolenie wprowadzające do zarządzania projektami, prezentujące najważniejsze krok od rozpoczęcia, przez planowanie, realizację i kontrolę, aż po zakończenie projektu. Szkolenie kończy się uzskaniem certyfikatu. Ramowy program szkolenia prowadzonego przez PX Experts znajduje sie na stronie

Najważniejsze korzyści:

• skrócona recepta na sukces projektu do wdrożenia w codziennej pracy,
  • umiejetność reagowania wobec dynamicznie zmieniających się warunków otoczenia,
  • umiejetność funkcjonowania w środowisku z ograniczeniami organizacyjnymi i kosztowymi.

Na stronie PM Experts, jako jednego z liderów obszaru zarządzania projektami, znajduje się ramowy program szkolenia w przedmiocie Skutecznego Zarządzania Projektami https://pmexperts.pl/wp-content/uploads/2020/08/PL_Skuteczne-Zarzadzanie-Projektami.pdf"">https://pmexperts.pl/wp-content/uploads/2020/08/PL_Skuteczne-Zarzadzanie-Projektami.pdf