Komunikaty i ogłoszenia

Komisja Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych Akademii im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim przyjmuje zapisy na bilety basen + sauna.

Cena biletu dla pracownika: 8 zł.

Można zamówić maksymalnie 10 biletów. Bilety będą ważne przez 6 tygodni. Planowany termin zakupu: ok. 20.10.2018

Zapisy pod numerem 95 72 79 542 (P. Helena Rutkowska)

Komisja Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych Akademii im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim zaprasza na przedstawienie "Andropauza" odbywające się w Teatrze im. Juliusza Osterwy w Gorzowie Wielkopolskim:

Komisja Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych Akademii im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim zaprasza na spektakl pt. "Serce na odwyku", który odbędzie się w Teatrze im. Juliusza Osterwy w Gorzowie Wielkopolskim:

Komisja Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych Akademii im. Jakuba z Paradyża informuje o wprowadzeniu nowych wzorów dokumentów dotyczących świadczeń socjalnych, które dostepne są w zakładce: Dla pracowników / Druki do pobrania. Regulamin wraz z załącznikami dostepny jest na stronie BIP Akademii im. Jakuba z Paradyża.

Pracownicy, którzy nie otrzymali PIT-ów mogą zgłosić się po odbiór do Działu Płac.

Pracownicy funkcyjni którzy nie otrzymali kalendarzy ściennych lub książkowych - proszę o kontakt z Działem Promocji i Informacji pod nr tel. 095 7216 053 lub o informacje e-mailową na : promocja@ajp.edu.pl.