|       |   EN

Aktywizacja zawodowa

Plakat rekrutujący na stanowisko Lektora języka angielskiego do szkoły Early StageSzanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Lektora języka angielskiego.

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą pracy i aplikowania.

Znasz dobrze język angielski i lubisz pracować z dziećmi lub młodzieżą? Szukasz stabilnej i pewnej pracy na dłużej? Dołącz do naszego zespołu! Aktualnie poszukujemy kandydatów na lektorów w filii Early Stage Drezdenko. Telefon kontaktowy: 501 52 62 26, email: drezdenko@earlystage.pl

Jesteśmy firmą z ponad 29-letnim doświadczeniem na rynku edukacyjnym. Obecnie prowadzimy ponad 800 placówek w całej Polsce, w których uczymy 42 000 uczniów. Współpracuje z nami 116 właścicieli szkół oraz 900 nauczycieli. Cały czas dynamicznie się rozwijamy i właśnie rozpoczęliśmy rekrutację na r.sz 2022/23 do naszych placówek w całej Polsce!

Zapewniamy:

dobre stawki i różne formy współpracy;jasną ścieżkę rozwoju i awansu - program Talent Booster (obowiązujący we wszystkich filiach w całej Polsce - możesz zmieniać miejsce pracy w ramach Early Stage i mieć gwarancję, że Twój stopień awansu jest wszędzie uznawany);unikalną i skuteczną metodę nauczania angielskiego opartą na autorskich materiałach;kompleksowe wdrożenie, bezpłatne szkolenia w trakcie roku szkolnego oraz stałą opiekę metodyczną; dostęp do platformy on-line, dziennika elektronicznego oraz aplikacji muzycznej, dzięki którym przygotowanie do zajęć jest jeszcze łatwiejsze;możliwość zdobycia kwalifikacji metodyka, szkoleniowca, autora materiałów, managera szkoły - jeśli w przyszłości zechcesz pójść w jednym z tych kierunków; możliwość udziału w naszych projektach filmowych, muzycznych i teatralnych;możliwość pogodzenia pracy w szkole publicznej z zatrudnieniem u nas:oferty pracy podczas ferii zimowych oraz wakacji (w wybranych filiach).

Aplikuj do Early Stage i rozpocznij pracę jako lektor języka angielskiego!

Więcej informacji na stronie: universe.earlystage.pl

Jesteśmy dumni, że nasze działania, zwłaszcza podczas pandemii, docenili specjaliści od spraw zatrudnienia i dobrych praktyk pracodawców: Early Stage - dobry pracodawca na trudne czasy.

You matter ❤️

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Instalatora sieci poziom 1.

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. IT.

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. Utrzymania Sieci Telekomunikacyjnej.

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Grafik komputerowy.

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Marketing Manager.

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Inżynier Projektu.

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie ofertę pracy na stanowisko konsultanta.

Szanowni Państwo,

poniżej znajdziecie Państwp ofertę pracy na stanowisko Nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej lub pedagog specjalny.

Szanowni Państwo,

poniżej pod dostępnym linkiem znajdziecie ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta.